Hoi,

Ik ben Clown Kim.

Doormiddel van ballonnen vouwen, glittertattoos plaatsen en schminken maakt Clown Kim er een feestje van bij u op locatie.
Ik maak iedere bijzondere gelegenheid nog specialer met een heleboel ballonnen, zowel kids als volwassenen tovert Clown Kim een glimlach op het gezicht.

Ballonnen vouwen is mijn specialiteit. Ik maak zonder moeite voor iedereen een speciaal ballonfiguur. Het is niet de standaard tekkel en zwaard. Maar een mooie kikker, giraffe, olifant, lieverheerstbeestje, aap, hond, poes, pinguin en konijn maak ik zo in een hand omdraai.

Schminken kan clown Kim heel erg goed. De mooiste vlinders, tijgers, Elsa, Superman en nog velen andere bekende tv- en filmfiguren maak ik in een handomdraai.

Glittertattoo’s zijn helemaal hip voor jong en oud. deze blijven ongeveer 5 dagen zitten. U heeft de keuze uit heel veel sjablonen, zowel voor jongens als voor meisjes.

Mini disco, met mijn mini disco met disco licht kunnen we gezellig dansen op de leukste liedjes van kinderen  en voor kinderen, tjoe tjoe wa,  pinguin dans en nog veel meer.

 

    

  

Afhankelijk van het aantal deelnemende kinderen kunnen onderdelen uitgebreid, toegevoegd of weggelaten worden.

Grote maar ook kleine feestjes vind ik leuk!

Extra opties bij te boeken!

  • Ballonnen workshop
  • Snoep sushi workshop
  • Fotolijstjes versieren met Foam Clay
  • Kralen sleutelhangers maken
  • Tekentafel
  • Zandtekeningen maken

Clown Kim komt bij particulieren en bij bedrijven. Om de kosten te weten te komen voor het boeken van Clown Kim kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen bij mij.