Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
13 berichten.
Jeannette Jeannette uit Nieuwerkerk a/d IJssel heeft geschreven op 16/06/2020 om 16:08:
Clown Kim heeft gezorgd voor een geweldig kinderfeestje voor mijn 6-jarige dochter, helemaal in het eenhoorn thema. Clown Kim kwam als eenhoornprinses en heeft de kinderen goed vermaakt met de ballonfiguren. De mini-disco vonden ze ook erg leuk. Zelfs de ouders gaven later aan dat hun kinderen genoten hadden.
Oma Beppie Oma Beppie uit Spijjenisse heeft geschreven op 17/03/2020 om 15:05:
Melle's 8e verjaardag ondanks corona toch heel speciaal vandaag! Super Surprise met Clown Kim en haar NEMO-ballonentoren vandaag. Dit mede door een idee van tante Yvonne.
Commissie.H.Pernis Commissie.H.Pernis uit pernis heeft geschreven op 18/11/2019 om 19:31:
Clown Kim ....tja waar moeten wij beginnen met vertellen. Deze duizendpoot is echt het boeken waard .Super zoals ze met de kinderen maar ook met de volwassenen om gaat . Gezellig persoontje die je heel graag om je heen hebt op een evenement of feestje . De kindershows de ballonnen het schminken met energie standje 10 zorgt ze ervoor dat IEDEREEN het naar zijn zin heeft. Ook haar personages zijn altijd gezellig leuk vriendelijk en vallen bij groot en klein in de smaak. Als je denkt dat ze dit enkel maar doet dan vergis je je eigen ...ballonnen .....hele mooie fotolijsten ,bogen en hele wanden maakt ze met de mooiste voorstellingen. De oh's en de ah's zijn niet van de lucht als de mensen deze mooie creaties voor het eerst zien. Wij hebben al veel van clown Kim gezien maar ze blijft ons verbazen hoe creatief ze elke keer weer is en geloof ons ze is al vele malen bij ons geweest ( en helaas was ze soms ook net voor onze neus weggekaapt omdat ze al vol geboekt was ) en wij hopen dat ze nog heel veel keer bij ons te gast mag zijn. Wij doen onze boekingen al haast een jaar van te voren ...want wij zijn zeer tevreden met de altijd leuke samenwerking en het meedenken van deze zeer professionele dame. Bedankt en tot ziens
Frits Frits uit Spijkenisse heeft geschreven op 18/11/2019 om 18:04:
Wat een leuke site volg haar op fb zie elke dag nieuwe en leuke berichten en al aardig bekent in spijkenisse en wijde omtrek
LT LT uit Rotterdam heeft geschreven op 24/02/2019 om 23:25:
Kim kwam als eenhoornprinses op de verjaardag van onze dochter van 5. Samen met 8 andere kindjes, zowel jongens als meisjes, heeft ze een heel leuk uur voor de kinderen verzorgd. Kim geeft veel positieve energie aan de kinderen en weet hoe ze kinderen moet vermaken. Ze heeft duidelijk ervaring met het entertainen met kinderen. Ze maakt grapjes met de kinderen, maakt hele leuke dierenhoedjes van ballonen, doet een kinderdisco en glittertatoeages. Heel leuk! Wij vonden het zeker het geld waard!
Bob Bob uit Rotterdam heeft geschreven op 30/01/2018 om 22:19:
Afgelopen weekend was “prinses Elsa” op het verjaardagsfeestje/kraamfeest van onze zoon en dochter. Alle kinderen hebben enorm genoten van het optreden van deze vakvrouw! Superleuk met kinderen, gevarieerd, topentertainer en heel goed in het nakomen van afspraken. Twijfel je nog? Niet doen, hier ga je geen spijt van krijgen!
Richard Richard uit Krimpen a/d IJssel heeft geschreven op 24/12/2016 om 06:46:
Zaterdag 17-12-16 feestje met vrienden als verrassing waar niemand wat van af wist kim langs gekomen als kerstvrouw voor de kids ballonnen figuren tatoos & mini disco wat een feest maakt kim ervan echt super kids vonden het geweldig en echt kim doet het super echt een aanrader voor als je wat te vieren heb . Kim nogmaals super bedankt ??
Tamara Tamara uit Berkel en Rodenrijs heeft geschreven op 21/11/2016 om 16:05:
Op vrijdag 28 oktober hebben we een waanzinnig kinderfeestje voor ons 5-jarige dochtertje gehad met dank aan clown Kim, toen alias prinses Elsa. Prachtige glittertattoo's, schmink en ballontiguurtjes voor alle meiden met als afsluiter minidisco met alle liedjes die onze kleine, stralende prinses maar wenste. Een dag die nog in het geheugen van alle aanwezige meiden gegrift staat. Dank je wel!
Dorpsvereniging Hekelingen Dorpsvereniging Hekelingen uit Hekelingen heeft geschreven op 03/10/2016 om 14:29:
Kim hartstikke bedankt voor deze super leuke middag in het dorpshuis. Iedereen heeft ontzettend genoten.
Lindsay Lindsay uit Hoogvliet heeft geschreven op 19/09/2016 om 14:03:
Een echte aanrader wat een feestje maakt ze ervan !!
De kids hebben genoten ?
Michelle Michelle uit Rotterdam heeft geschreven op 13/07/2016 om 20:38:
Ik vind het waanzinnig dat je binnen komt met drukke kinderen maar dat je gelijk hun aandacht pakt en dat vasthoud.

Ze vinden je allemaal super leuk en zijn zelfs verdrietig als je gaat. Dat zegt genoeg denk ik.
Davina Davina uit Hoogvliet heeft geschreven op 13/07/2016 om 15:15:
Door clown Kim is het 7e verjaardagsfeest van onze dochter Fien een enorm succes geworden! Omdat het heerlijk weer was zijn we de hele middag in de tuin geweest!

Alle kindjes gingen prachtig geschminkt, met een mooie glitter-tattoo en een mooie ballonnentooi naar huis!

De mini-disco was ook erg leuk, ze dansten allemaal druk met clown Kim mee! Kortom een middag om niet gauw te vergeten! Een aanrader voor iedereen!

Groetjes familie Voots
Marlon Barth Marlon Barth uit Rhoon heeft geschreven op 08/07/2016 om 08:37:
Clown Kim is echt super leuk!

Mijn zoon Elay vierde zijn eerste verjaardag en gaf een feestje met als thema Micky Mouse. Clown Kim kwam als clown binnen en alle kinderen waren helemaal in Love met haar.

Geef je ook binnenkort een feestje, dan raden wij jullie aan om Clown kim te boeken!

Met vriendelijke groet,

Familie Barth 🙂